Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950357    








Honlapkeszites

Nem történik változás a Központi Rózsa Óvoda vezetõi tisztségében

A Központi Rózsa Óvoda intézményvezetõi feladatainak ellátásával augusztus 1-jétõl 2018 júliusáig továbbra is Böjti Istvánnét bízzák meg.

A jelentkezéseket február 26-ig lehetett benyújtani, melyre mindössze egy jelentkezõ küldte el pályázatát. Böjti Istvánné magasabb vezetõi megbízásra leadott programját március 16-án a nevelõtestület pedagógiai szempontból értékelte. A vezetõ személyérõl titkos szavazással döntöttek, és nagy többséggel elfogadták.


A független közoktatási szakértõ értékelése alapján Böjti Istvánné vezetõi pályázatának helyzetelemzése és céljainak megjelölése teljes. Azt mutatja, hogy a pályázó tisztában van az intézmény eredményeivel és hiányosságaival egyaránt, a jogszabályi elõírásoknak megfelelõ feltételekkel rendelkezik. Tájékozott a korszerû pedagógiai és módszertani kultúra terén. Magasabb vezetõi megbízás betöltésére alkalmas.
Böjti Istvánné a közgyûlésen elmondta, elsõként élték meg az összevonást, melyre fenntartásokkal tekintettek, de az eltelt öt év bebizonyította, mind a kilenc óvodának megmaradt a színessége, az egyedisége. A vezetõi munkája során pedig arra törekedett, hogy ezt erõsítse. A jövõre tekintve, pedig sok ötlete, elképzelése van a kollektívának.
V.M.



2013-04-26 10:52:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül