Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950088    








Honlapkeszites

Ülésezett az NKTTT

A Vasemberház dísztermében került sor a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulásának elsõ õszi ülésére.

A Társulás beadta a Szociális és Munkaügyi Minisztérium által kiírt „Együtt egymásért és Kanizsatérségért” pályázatot, s ezzel együtt felvállalta, hogy biztosítja a pályázathoz szükséges önrészt. Regisztrált álláskeresõk, elsõsorban a rendszeres szociális segélyben részesülõk juthatnak így munkához.


A napirendi pontok között szerepelt a Bajza u. 2. szám alatti ingatlan felújítására vonatkozó CÉDE pályázat megvitatása, valamint az ingatlannal kapcsolatban felmerülõ költségek finanszírozása. Marton István, Nagykanizsa MJV polgármestere az épület komplex felújítása mellett foglal állást. Az épülettel kapcsolatban felmerült még egy lehetõség: az Oktatási és Kulturális Minisztérium a PANKKK programon keresztül kiírt, régiós szintû pályázata, amely alapítványokat, szervezeteket támogat. A Ka-Rock Alapítvány ennek a pályázatnak a segítségével szeretne létrehozni a Nyugat-Dunántúlon egy tehetséggondozó központot. A beadáshoz szükség van egy szándéknyilatkozatra, amelyet az alapítvány a napokban kap meg Marton István polgármestertõl. A pályázatról az õsz folyamán születik döntés.
A Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulásának 2008. elsõ félévi munkájáról a szakmai beszámolót minden tag elfogadta, s megszületett a döntés a Társulás számlavezetõ pénzintézetének a kijelölésérõl is.
S.E.



2008-09-09 09:13:55


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül