Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950103    








Honlapkeszites

Húsz éves jubileumot ünnepeltek

Az Idõsek Hete 20. jubileumi rendezvénysorozata csütörtök délután a szervezõ, Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény, Idõsek Otthona és Idõsek Gondozóházában folytatódott. A városvezetés nevében Dénes Sándor alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket, közöttük az Idõsügyi Klubokból érkezõ vendégeket e szép ünnep alkalmából.


– Az idõseket ünnepeljük ezen a héten, akik az életükben sok-sok évet, évtizedet töltöttek el munkával, dolgoztak értünk, gyermekeikért, és a városukért – hangsúlyozta. – Köszönettel tartozunk mindannyiuknak, valamint az itt dolgozóknak, az intézmény vezetésének, akik már hosszú ideje végzik áldozatos, szeretetteljes munkájukat. Hogy ez így van, azt az is bizonyítja, hogy a nagykanizsai intézményrõl mindig jó híreket hallunk, szívesen jönnek ide azok, akik szociális és családi helyzetük folytán rászorulnak. A jókívánságok elhangzását követõen az alpolgármester és Koller Jutka intézményigazgató virággal köszöntötte azokat az idõseket, akik több mint 20 éve az intézmény lakói.
Jerausek István, a terület önkormányzati képviselõje csatlakozott az alpolgármester szavaihoz. Õ is a szeretet fontosságáról szólt, melynek egyik megnyilvánulási formája az örömszerzés. Ezt tükrözi minden évben az az egy hetes programsorozat, mellyel a város-, és az intézmény vezetése is örömet, vidámságot kíván vinni az idõsek hétköznapjaiba. Miután a városatya elfújta a gyertyát a születésnapi tortán, a Hevesi Iskola diákjai mûsorral kedveskedek a szépkorú közönségnek, akiket azután finom vacsora, estébe nyúló muzsika, és tánc várt.

B.E.
 



2013-11-22 10:53:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül