Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949918    








Honlapkeszites

Térburkolat-javítás, tetõ-szélesítés a bajcsai temetõben

Közgyûlési interpellációjában a bajcsai ravatalozó elõtti feltöredezett térburkolat javításához és az esõbeálló tetõzetének megnöveléséhez kérte a közgyûlés támogatását Tóth Nándor, a városrész önkormányzati képviselõje. Megemlítette, esõs idõben még a halott elhelyezése is gondot okoz a fedett rész alatt, nem beszélve a kegyeleti szertartáson részt vevõ családtagokról.


A képviselõ kérdésére a temetõt üzemeltetõ VIA Kanizsa Városüzemeltetõ Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Gáspár András az alábbi javaslatot tette:
Az 1,5 méter széles elõtetõ csak 3 méter szélességre növelhetõ meg, mert további szélesítés esetén akadályozná a kocsival történõ bejárást. Az elõtetõt a meglévõ tartószerkezet felhasználásával, átalakításával, acél trapézlemez fedéssel lenne célszerû kialakítani. Míg a feltöredezett beton térburkolat legegyszerûbben egy aszfaltréteg ráterítésével javítható. Ebben az esetben a kaput és két kerítésmezõt az új burkolatszinthez kell emelni. A munkálatokat a társaság a nyári hónapokban fogja elvégezni.

B.E.



2014-05-14 08:25:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül