Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949894    








Honlapkeszites

Közmeghallgatás köszönetekkel, jókívánságokkal, kérésekkel és kritikákkal

A soron kívüli közgyûlést követõen közmeghallgatásra várta a lakosságot az önkormányzat október 12-én megválasztott testülete. A közérdekû ügyekben megjelent nagyszámú érdeklõdõt Dénes Sándor polgármester köszöntötte.


A mikrofonhoz lépõ Rodek Györgyné, Ferincz Jenõ, Palotás Tibor, Szabó Dénes, dr. Kovács Angéla, Jáger László, Kiss György, Takács Zoltán, Zámbó Tibor, Sabján Arnold, Szokol József, Ország József, Hajdú István és Kiss Lászlóné sok gondot, problémát, megoldásra váró feladatot mondott el a közgyûlésnek. A felszólalók között voltak olyanok, akik köszönetet mondtak az eddig elért eredményekért a korábbi testületnek, és eredményes munkát kívántak az új városvezetésnek.
Többek között érintették az egykori kiskanizsai óvoda meszelését, a hulladék elszállítás költségét, a koldulók helyzetét, a tavaly felállított kettõs kereszt környezetének gondozását, kivilágítását, a vásárcsarnok felújítását, a gyalogjárdák használatát, a szelektív hulladékgyûjtõ edények áthelyezését, a nem körültekintõen végzett Petõfi utcai járdaépítést, gyalogátjáró felfestését a Dózsa György utcában, a város sportéletét, a sportlétesítmények kihasználtságának növelését, az autóbusz-pályaudvar és a vásárcsarnok közé aluljáró építését, a Principális csatorna tisztítását, a gyalogosok számára balesetveszélyt jelentõ járdán történõ kerékpározást, a takarítás hiányát például a Posta környékén és a Zárda utcában, a Király út 31 és a csavarbolt által határolt terület megoldatlanságát, az épülettömb G. és H. lépcsõháza elõtt hagyott szeméthegyek miatti áldatlan állapotokat és parkolási gondokat, a förhénci vízi közmû körüli anomáliákat, a tûzgyújtási rendeletet, a biohulladék gyûjtést, a Rákóczi utcát, melyet az ott élõk a város szégyenfoltjának tartanak a mások által elszórt szemét miatt.
A köszöneteket, jókívánságokat, kéréseket és kritikákat tartalmazó hozzászólásokra 15 napon belül írásban kapnak választ a polgármestertõl az érintettek.

B.E.

További képek a galériában.



2014-10-31 16:37:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül