Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950453    








Honlapkeszites

Polgármesterek klubja Kanizsán

Polgármesterek klubja elnevezéssel szerveznek rendezvény-sorozatot városunkban. A program célja, hogy a Kanizsán élõk számára kötetlen beszélgetés keretében lehetõséget teremtsenek arra, hogy a város vezetésével, illetve egy országosan is elismert vendéggel párbeszédet folytathassanak különbözõ, a közösség számára fontos témakörökben.

– A Polgármesterek klubja elnevezésû rendezvény-sorozatra hívjuk jövõ héten a térség polgármestereit, valamint az intézmények vezetõit, egyetemistákat, középiskolásokat, cégvezetõeket és a város lakóit egyaránt – mondta elöljáróban Dénes Sándor polgármester. Hozzátette, a rendezvény célja, hogy Nagykanizsa és a térségben élõ polgárok számára teremtsenek egy olyan lehetõséget, ami az összetartozás tudatát erõsíti, ahol találkozhatnak egymással a városban élõ, a közügyek iránt érdeklõ emberek.


Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ elmondta, több hónapos elõkészítõ munka elõzte meg ezt a rendezvényt. Ennek egyik elõzménye a Bethlen bál elõtti beszélgetés volt.
Az elsõ Polgármesterek klubjára november 13-án kerül sor 18 órától a Corner Irish Pubban, ahol a polgármester Mráz Ágoston Sámuel, politológussal, a Nézõpont Intézet igazgatójával beszélget majd. A téma pedig az lesz, hogy hogyan tovább Nagykanizsa és Magyarország. Minden érdeklõdõt szeretettel hívnak és várnak.

V.M.



2014-11-05 15:33:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül