Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950139    








Honlapkeszites

„A hármas választókerület érdekeit szem elõtt tartva”

A hétfõi sajtóbeszélgetésen a Zala Megyei Közgyûlés társadalmi alelnöki tisztségét betöltõ Bene Csaba amellett, hogy köszönetet mondott a választópolgároknak, ismertette a megyei önkormányzati munkájával kapcsolatos törekvéseit.


- Az októberi választásokon a zalai választópolgárok szavazatainak jóvoltából a megyei közgyûlés tagja lettem – mondta elöljáróban Bene Csaba. Egyúttal háláját is kifejezte mindezért a választópolgároknak, a sajtó, a Polgármesteri Hivatal, a gazdasági társaságok munkatársainak, valamint az ellenzéki képviselõknek is.
- Sok dolog van, amire büszke vagyok a 12 év alatt, amit a helyi politikában eltöltöttem – hangsúlyozta. Példaként említve – többek között – a csatorna-beruházást, a kórház és a Csótó-fejlesztését, az Ipari Park rendbe tételét, a javító-nevelõ intézetet, a belvárosi üzlethelyiségek bérleti díjának csökkentését.
- Természetesen biztosan lehetett volna többet, jobban vagy másként – emelte ki Bene Csaba majd hozzátette, a megyei közgyûlésben mindazon tapasztalatokat, és tudást fogja kamatozatni, amit az elmúlt években megszerzett.
- Segíteni szeretném Dr. Pál Attila, a közgyûlés elnökének munkáját, és a hármas számú választókerület – azaz, Nagykanizsa és környékének – terület és vidékfejlesztési érdekeit szem elõtt tartva végzem teendõmet a megye önkormányzatánál. A várostól azonban a továbbiakban sem szakadok el: részt veszek a Humán Bizottság munkájában, s amennyiben Dénes Sándor polgármester úr és a frakció igényli, szívesen mondom el véleményemet, javaslataimat – segítve munkájukat – zárta mondandóját Bene Csaba.

Kanizsa



2014-11-11 09:02:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül