Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950102    








Honlapkeszites

Könnyen orvosolható hiányosságok
A kórház Csecsemõ- és Gyermekosztályán végzett ÁNTSZ vizsgálat kapcsán tartott sajtótájékoztatót Prof. Dr. Bátorfi József, a Kanizsai Dorottya Kórház fõigazgatója, valamint bemutatta a kórház új vezetését, igazgatótanácsának tagjait.

Az ÁNTSZ hiányosságokat tárt fel, amelyek könnyen orvosolhatók – hangsúlyozta a fõigazgató. Az osztály mûködése ugyanolyan körülmények között, és ugyanolyan eredményességgel zajlik most is, mint egy, vagy két évvel ezelõtt, és fog mûködni az elkövetkezõ években is. Az ÁNTSZ vezetõi által feltárt hiányosságok alapján kidolgoztak a kórházban egy intézkedési tervet. Ez a vezetés, és a kórház dolgozó mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a betegellátás zavartalan maradjon ebben a nagyon nehéz gazdasági és politikai környezetben. Az ÁNTSZ minden évben és minden osztályon végez komplex ellenõrzéseket. Azok a javaslatok, amelyeket megfogalmaztak, teljesíthetõk. A négy gyermek szubintenzív ágyat évek óta nem használja a kórház, mert nincsenek meg a tárgyi és személyi feltételek hozzá. A Csecsemõ és Gyermekosztály aktív ágya nem változott, harminc maradt.

A rövid bevezetõ után Prof. Dr. Bátorfi József bemutatta a kórház új vezetõit, akik közül még néhányan ideiglenesen töltik be a vezetõ szerepet. A megbízott orvosigazgató Dr. Gõgös Péter, Szlávecz Lászlóné megbízott gazdasági vezetõ, Péter Zsuzsanna ápolási igazgató, Péter Gyuláné humánpolitikai szervezõ. A jogtanácsosi feladatokat Dr. Wágner György látja el, Németh Rita stratégiai referens pedig az országos és uniós pályázatokat figyeli és koordinálja.
B .E.

2009-05-12 11:46:06


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül