Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949833    








Honlapkeszites

A külkapcsolati tervrõl

A közgyûlésen elfogadták a városunk önkormányzatának 2015. évi külkapcsolati tervének végrehajtásáról szóló beszámolót és a 2016. évi külkapcsolati tervre vonatkozó javaslatot.


A város külkapcsolatairól szóló beszámolóban olvasható, hogy a külkapcsolati események elsõsorban a testvérvárosokhoz kapcsolódtak, másodsorban került sor gazdasági és kulturális eseményekre.
Városunkba Akkóból, Bihácsról, Csáktornyáról, Kaproncáról, Gleisdorfból, Kazanlakból, Kovásznáról, Shijiazhuangból, Togliattiból és Puchheimbõl érkeztek. Ptujban tavaly hatodik alkalommal rendezték meg a Partnervárosok futása elnevezésû sportversenyt, melyen részt vett a Kanizsai Futó- és Szabadidõsport Klub nõi és férfi csapata.
Ebben az évben is hasonló, élénk külkapcsolati viszonyt szeretnének ápolni testvérvárosainkkal, akiket a város eseményeire invitálnának. Az idei évi külkapcsolati terv végrehajtásának fedezeteként az önkormányzat a 2016. évi költségvetésérõl szóló rendeletének tervezetébe 4,5 millió elõirányzatot tervezett be.

V.M.
 



2016-02-01 06:32:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül