Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949859    








Honlapkeszites

Kifogások helyett (sajtóközlemény)

- A világot nem lehet csakis az érdekekre és az anyagi javak megszerzésére építeni, legalább ennyire fontos a felelõsségvállalás, úgy magunkért, mint egymásért – mondja Seres Mária, akinek nevét a népszavazási kezdeményezése kapcsán ismertük meg. Most a Civil Mozgalom vezetõjeként országos akciójukról adott hírt.

– A véradás olyan fontos, hogy nem is kellene hozzá kampány. A belsõ kényszer, a segítés vágya kellene hogy hajtson valamennyiünket. Hiszem, hogy az emberek érzik a felelõsséget nem csak magukért, hanem a közösségért, amelyben élnek. Én szerencsés vagyok, mert megadatott az a semmihez nem hasonlító érzés, amikor kézzelfoghatóvá vált az emberek közötti összetartozás. Egyetlen kérdés mellé több mint 600 ezren sorakoztak fel azért, mert tenni akartak valamiért, azért, hogy REND legyen végre.


 Az egyszeri szándék azóta mozgalommá fejlõdött és az ország különbözõ pontjain élõ, tenni akaró emberek újabb feladat elé állították magukat: most országos véradó akciót szerveznek. Ez a Civil Mozgalom elsõ nagyszabású kezdeményezése, amelyre július utolsó hetében kerül sor.

Felejtsük hát el a kifogásokat, hogy félek a tûtõl, szédülök, nem érek rá és fõleg azt a kibúvót, hogy MIÉRT PONT ÉN?! Cselekedni kell! Segíteni egymáson!
Adni jó – ezt mindenki tudja. Különösen jó érzés annak tudatában adni, hogy talán életeket menethetünk meg egy félórányi áldozattal.
Várjuk a jelentkezõket az ország minden részérõl.

További információk és jelentkezés a www.civilmozgalom.hu honlapon, és tekintse meg az akció népszerûsítésére készült aranyos videó filmet, s ha gondolja, küldje el azt másoknak is: http://www.civilmozgalom.hu/index.php?ac=read_u_event&id=1



2009-07-27 09:24:40


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül