Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949836    








Honlapkeszites

Hölgyklub és társaik

Múlt év de­cem­be­ré­ben a Hon­véd Ka­szi­nó ötö­dik szü­le­tés­nap­ját ün­nep­lõ Hölgy­klub­já­nak tag­jai el­ha­tá­roz­ták, a táb­la­ava­tás mel­lett egy má­sik öt­let­tel is em­lé­ke­ze­tes­sé te­szik a ju­bi­le­u­mot.

Lét­re­hoz­zák az õket se­gí­tõ, ren­dez­vé­nye­i­ken rend­sze­re­sen meg­je­le­nõ is­me­rõ­se­ik­bõl ál­ló pár­to­ló­tag-há­ló­za­tot, va­gyis ös­­sze­fog­ják azo­kat az em­be­re­ket, akik ed­dig is kö­rü­löt­tük vol­tak. Az öt­let egy vál­lal­ko­zó hölgy­tõl szár­ma­zik, aki el­fog­lalt­sá­ga mi­att nem ve­he­tett részt a fog­lal­ko­zá­sa­i­kon.


Hogy ki le­het pá­ro­ló tag?
Bü­ki Pálné, a klub ve­ze­tõ­je sze­rint min­den­ki, aki a klub esz­me­i­sé­gé­vel, cél­ki­tû­zé­se­i­vel egyet­ért. Pél­dá­ul a fér­jek, a volt mun­ka­he­lyi ba­rá­tok, köz­éle­ti sze­mé­lyi­sé­gek. Je­len­leg a har­minc­fõs tár­sa­ság öt­ven­két pár­to­ló ta­got tud­hat ma­ga mel­lett a bál­ja­i­kon, ki­rán­du­lá­sa­i­kon, vagy ép­pen szín­há­zi lá­to­ga­tá­sa­i­kon. Az új be­lé­põ­ket ün­ne­pé­lyes al­ka­lom­mal gra­fi­kus­mû­vész ál­tal ké­szí­tett em­lék­lap­pal aján­dé­koz­zák meg. A hét­vé­gén kö­zös ki­rán­du­lást szer­vez­tek a Miklósfai Park­er­dõ­be, ahol sza­lon­na­sü­tés, bo­roz­ga­tás köz­ben be­szél­get­tek, és egy kel­le­mes fél na­pot töl­töt­tek együtt. A Hölgy­klub éle­tét be­mu­ta­tó fo­tó­ki­ál­lí­tást már kö­zö­sen szer­ve­zik no­vem­ber­ben.

B.E.



2007-10-21 15:50:22


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül