Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950258    








Honlapkeszites

Önkéntes egyetemisták érkeztek Amerikából – angolt tanítanak szerte Zala megyében

Ingyenes angol nyelvi foglalkozások június 20 - július 8-ig tartó idõszakban.


Az egyetemista fiatal önkéntesek ingyenes angol nyelvi órákat, beszélgetéseket tartanak, nyári táborokban, közösségi házakban – óvódásoknak, kis- és nagy iskolásoknak, fiataloknak és fiatalos felnõtteknek. Szállásuk és ellátásuk az erre vállalkozó családok körében történik, a programokat a helyi civil szervezetek, közösségek szervezik.

Alibánfára - Ellen Manwering érkezik, Egervárra – Claire Hamm, Murakeresztúrra – Deirdre Meaney, Nagylengyelbe, Petrikeresztúrra – Marjorie Fuchs, Pusztaedericsre Nate Barrett-Wilsdon, Rezibe – Timothy Salit, Teskándra – Jessica Cooper, Zalaszentgrótra, Zalabérbe – Evan Ryder, a Vas megyei Kercaszomorra – Gohar Abrahamyen. Ashley Sparkman már visszatérõ vendégünk Zalaegerszegen, aki az óráit a Civil Házban, az Apáczai Mûvelõdési Központban és a Számpont Kft.-nél tartja.

2016. július 4-én (Függetlenség Napja) Pusztedericsen jönnek össze az önkéntesek és a fogadó családok egy piknikre, hogy az elsõ élményeket megbeszéljék, tapasztalatokat cseréljenek és együtt ünnepeljenek az amerikaiak nemzeti ünnepén. Aki kedvet érez, hogy csatlakozzon a zalaegerszegi órákhoz, kérjük, jelezze szándékát a selmeczi.zsofia@gmail.com e-mailre.

A fotó a megérkezés pillanatait rögzíti a zalaegerszegi buszpályaudvaron. Itt találkoztak a családok az önkéntesekkel és együtt indultak tovább új családjukkal a három hetes zalai kalandra.

További információ és kapcsolat: Szeder-Kummer Mária Zalai Falvakért Egyesület 0692-511-260, 0630-9971-681



2016-06-20 13:05:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül