Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949763    








Honlapkeszites

Nagykanizsa legjobb szenior szakácsát keresik

Az Idõsügyi Tanács idén is megrendezi az Idõsek majálisát. Tavaly közös tornával kezdõdött az Idõsek Majálisa. A kulturális bemutatókkal, egészségügyi mérésekkel és játékos vetélkedõkkel tûzdelt rendezvényt idén is megszervezi az Idõsügyi Tanács május 31-én, a Csónakázó-tó melletti Zöldtáborban. „Az idõsek közösségépítésének egy nagyon fontos rendezvénye ez. Az egész életen át tartó tanulást hirdetõ Szeniorok Iskolája nagyon jól mûködik évek óta, és ugyanilyen fontos rendezvény az Idõsek Majálisa is” - hangsúlyozta Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere.


A rendezvényt idén is fõzõverseny kíséri. A Nagykanizsa Legjobb Szenior Szakácsa címért a hatvan év felettiek indulhatnak, akár csapatban is. Bármilyen levest vagy fõételt lehet fõzni, az elkészült fogásokat szakmai zsûri értékeli majd. „Az idõsek gasztro-tárháza kimeríthetetlen, ezért nem is tanácsolnánk semmit, hiszen teljesen szabadon választható, ki mit készít. Mindenki csinálja azt, amit a legjobban szeret, amit a gyerekei, unokái is nagyon kedvelnek” - mondta dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó.

A fõzõverseny reggel nyolc órakor kezdõdik az Idõsek majálisán. A résztvevõknek négy és fél órájuk lesz arra, hogy lenyûgözzék a zsûrit. A nevezési lapokat május 30-án délig kell elküldeni az Idõsügyi Tanács e-mail-címére.

Az Idõsügyi Tanács e-mail-címe: idosugyitanacs@gmail.com

Kanizsa TV - Kanizsa



2017-05-17 05:32:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül