Ma 2025. 4 26.
Ervin, Klétusz napja van. Látogatók száma : 57677577 |
||||||||||
|
A professzionális hússütés titkairól A Kanizsa és Környéke Gasztronómiai Egyesület legutóbbi rendezvényén a professzionális hússütés titkaiba avatta be az érdeklõdõket Balogh Ádám gyõri szakácsmester. A Thúry György SZKI oktatótermében tartott elõadás elsõsorban gyakorlati elemekre épült, és alkalom nyílt az elkészült ételek megkóstolására is.
OKTATÁS ROVAT >>> |
FRISS HÍREK
15:22 - Indul a Filmklub
11:44 - Évadkezdés a Hölgyklubban
09:52 - A csonthéjba zárt egészség
05:10 - Emlékül
05:05 - Idõsek sportnapja
04:39 - Fókuszban a madarak
16:16 - Ünnepi program - Október 6.
14:52 - Figyelem! Idõpontváltozás!
|