Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950511    








Honlapkeszites

„Biztonság a kicsiknek” – bölcsõdei férõhelybõvítés Nagykanizsán

Nyertes pályázat kapcsán, bölcsõdei férõhelyek bõvítésérõl tartott sajtótájékoztatót irodájában Marton István polgármester.

A „Biztonság a kicsiknek” – bölcsõdei férõhelybõvítés Nagykanizsán címû pályázati felhívás a Nyugat Dunántúli Operatív Program keretén belül került kiírásra a Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztésére.
Az elmúlt év novemberében benyújtott pályázat során a város egy 71,3 millió forintos beruházást valósít meg 64,2 millió forint vissza nem térítendõ támogatás segítségével. Az Attila út 7. szám alatti épület felújításával negyvennel bõvül a város bölcsõdei férõhelyeinek száma, ami egyben 13 új munkahely létrehozását is jelenti Ezzel a város gyermekellátási feladatainak feltételrendszere javul, hiszen eggyel több intézményében alakulnak ki – a bölcsõdések közvetlenül 16 százalékát érintõen – méltányosabb nevelési, gondozási körülmények. A fejlesztés várható eredményeként az ellátási körülmények jelentõsen korszerûsödnek, az intézmény mûködtetése lényegesen költséghatékonyabb lesz.
B.E.




2010-03-30 11:58:46


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül