Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949733    








Honlapkeszites

Bemutatkozott a Civil Összefogás Nagykanizsáért

Sajtótájékoztató keretein belül mutatta be polgármester-jelöltjét a Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesület augusztus13-án, egyúttal ismertette a szervezet legfontosabb célkitûzéseit és irányelveit is.


Szántó Miklós elnök mutatta be az egyesület polgármester-jelöltjét, dr. Németh Györgyit, valamint a képviselõ jelölteket, dr. Etler Ottót, Bartha Lászlót, dr. Varga Imrét és dr. Németh Pétert. Az egyesület mind a 12 körzetben indít jelölteket, és ezzel alternatívát szeretnének nyújtani a város lakosságának, hogy ne csak a pártok jelöltjeire, hanem civil emberekre is lehessen szavazatokat adni. -Jelöltjeink nem pártpolitikusok, hanem a civil életben, a saját szakterületükön kimagasló tudással és teljesítménnyel hívták fel magukra a figyelmet. Keresztény konzervatív szellemiségûek, alkalmasak arra, hogy a nagykanizsai embereket képviseljék.- mondta el Szántó Miklós. -Szeretném majd segítségül hívni Nagykanizsa lakosait, így elgondolásom szerint ötletládát helyeznék el az Erzsébet téren, ahova jó szívvel várom a város minden polgárának ötletét, felvetését, tervét. Hittel vallom, hogy a családok, az asszonyok békés, nyugodt gyermekvállalásához és neveléséhez biztonságra van szükség. Hittel vallom, hogy itt, szûk hazánkban is ragaszkodni kell nemzetünk és Európa hagyományos erkölcsi értékeihez, a kereszténység értékrendjéhez. -foglalta össze dr. Németh Györgyi, valamint kiemelte, a Civil Összefogásért Egyesület tagjai a szakterületükhöz értõk, ott  már bizonyított személyek, vállalkozók, akik munkát szeretnének adni a város lakosságának.

Az egyesület olyan testületi munkát szeretne végezni, amelyben a legfontosabb szempont a város érdeke. Szakmaiságot szándékoznak a város önkormányzatába és irányításába belevinni, és már  kész terveket is kidolgoztak oktatási, kulturális és gazdasági témakörökben.   Minden bejutott párttal együttmûködnének, politikai hovatartozástól függetlenül, annak érdekében, hogy egy élhetõbb, békésebb várost hozzanak létre.

Legkésõbb jövõ hét csütörtökén fogják nyilvánosságra hozni a választókerületek jelöltjeinek teljes listáját.

 

 



2010-08-13 14:28:34


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül