Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949761    








Honlapkeszites

Nincs ügy, csak vádemelés

Amint azt annak idején megírtuk a Nagykanizsai Városi Ügyészségre kerültek azok az iratok, amelyek Megyesi Zsolt, a Marton István fémjelezte Kanizsáért Közéleti Egyesület önkormányzati képviselõjelöltjének bûnösségét foglalták magukba.


Megyesi Zsoltot, mint társasházi közösképviselõt két Corvin utcai lakos jelentette föl tavaly többek között számviteli fegyelem megsértése okán. A helyi rendõrkapitányságról az ügy a Vám- és Pénzügyõrség Nyomozó Hivatalának Zala Megyei Osztályára került, ahonnét bûncselekmény alapos gyanújának megállapításával postázták azt a nagykanizsai ügyészségre. A vádhatóság a nagykanizsai városi bíróságra jutatta az ügyet számviteli rend megsértés vétségével. Itt jövõ január végére tûzték ki a tárgyalást.

Megyesi ügyvédjének megkérdezése után akkor lapunknak úgy nyilatkozott: a terhére rótt cselekményben a felelõsséget nem ismeri el és véleménye szerint a nyomozati anyag megalapozott vádemelésre nem alkalmas.
Az akkor a tisztesség, szakértelem, elhívatottság jegyében kampányoló Kanizsáért Közéleti Egyesület nevében Marton István egy sajtótájékoztatón azt mondta Megyesi Zsolt István kapcsán: nincs ügy.
D.J.



2010-11-11 16:33:33


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül