Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950009    








Honlapkeszites

Fiatal felnõttkorba léptek a Nagycsaládosok

A Nagycsaládosok Nagykanizsai Egyesülete húsz éves fennállásának alkalmából tartott ünnepi konferenciát a Halis István Városi Könyvtárban, valamint kiállítás-megnyitóra is invitálták az érdeklõdõket.

Horváth Tamás, az egyesület elnöke köszöntötte a nagycsaládosokat, akik immár húsz éve, 1990. november 20-án alapították szervezetüket Nagykanizsán. Elmondta, hogy már a kezdetekkor az volt a cél, hogy ráirányítsák a figyelmet a család fontosságára. A nagycsalád ügyével ugyanis nem csak néhány elvakult nagycsaládosnak kell foglalkoznia, hanem mindannyiunk közös érdeke, hogy a helyi közösségek és ezáltal az egész társadalom erõs családokra épüljön. Fontos megállni egy pillanatra, és elgondolkodni azon, mi lesz gyermekeinkkel az elkövetkezendõ húsz, harminc, negyven évben, lesznek-e unokáink, milyen értékek mentén fog szervezõdni a család.


Cseresnyés Péter polgármester mindehhez hozzátette, a család az egyik legfontosabb kincse a közösségnek, és a Fidesz olyan feltételeket szeretne teremteni, amelyek lehetõvé teszik minél több gyermek vállalását.
A családi hétvége apropójából több programon is részt vehettek a könyvtárba látogatók, így akár szombat délután is lehetett folyóiratokat lapozgatni vagy könyvet kölcsönözni.
Z.A.



2010-11-22 11:35:02


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül