Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950436    








Honlapkeszites

Felújítások a belvárosban

A tavasz elsõ sugarai nem csak bennünket csalogatnak ki a szabadba, de több beruházó is kihasználja a megérkezett jó idõt.

Az egyszerû szemlélõ talán úgy gondolhatja, hogy a városközpontban történõ burkolat bontások, földmunkák, terelések és forgalomkorlátozások mind csak a városrehabilitáció megvalósításának eredményei azonban ez nem így van. Immár a város vízi közmû szolgáltatója-, üzemeltetõje is megkezdte a tavaszi felújításait. Az Arany János utcában folytatott ivóvíz gerincvezeték csere például nem a városrehabilitációs projekt része, hanem a Dél-zalai Víz- és Csatornamû Zrt. irányítja a fejlesztést. Amennyiben ezzel a beruházással kapcsolatos lakossági észrevétel érkezik hozzánk, úgy Divíziónk felajánlva segítségét haladéktalanul továbbítja azt a Vízmû részére.


Rövid idõn belül indul a fejlesztés az Erzsébet téren 

A hét elején a kivitelezõ megkezdte az Erzsébet téri utcabútorok és köztéri elemek elbontását. További bontási munkálat, valamint a tér megújítása 2011. április 4-én fog elkezdõdni. A fejlesztési területet a biztonságos munkavégzés érdekében a kivitelezõ körbe fogja keríteni. A fõtéri parkoló ugyanezen a napon meg fog szûnni, így helyette javasoljuk az Erzsébet tértõl kb. 3 percre található volt piactér, valamint az alsótemplom elõtti parkoló („Kögáz parkoló”) igénybe vételét a gépjármû tulajdonosok számára.


A városban található parkolóhelyekrõl szóló tájékoztatónkat a következõ linken tudják elérni: http://fejlesztes.nagykanizsa.hu/index.php/hirek/24

A Városrehabilitációs projekttel kapcsolatos kérdéseiket feltehetik a varosrehabilitacio@nagykanizsa.hu e-mail címen és az alábbi elérhetõségek valamelyikén.

Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Városfejlesztési Divízió
Cím: 8800 Nagykanizsa, Garay u. 21.
Tel.: 06-93/ 510-025
Honlap: http://fejlesztes.nagykanizsa.hu
Facebook: Városrehabilitáció - Nagykanizsa értünk szépül
IWIW: Városrehabilitáció Nagykanizsa



2011-03-25 13:07:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül