Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950514    








Honlapkeszites

Intézményvezetõk kinevezésérõl döntöttek

A meghívóban szereplõ zárt ülés helyett, nyílt ülésen döntött a közgyûlés az oktatási-nevelési intézmények magasabb vezetõi kinevezésérõl. A város három oktatási-nevelési intézményében jár le a magasabb vezetõi megbízás július 31-én.

A Bolyai János Általános Iskola magasabb vezetõi álláshelyének betöltésére április 5-ei beadási határidõre két pályázatot nyújtottak be. Ezt követõen a május 5-ei rendkívüli közgyûlés döntött az oktatási rendszer további mûködtetésérõl, mely érintette a Bolyai iskolát is. A közgyûlés összevonta az iskolát a Zrínyi Miklós iskolával, így a Bolyai magasabb vezetõi álláshelyének betöltésére kiírt pályázat további folyamata is okafogyottá vált.


 Az Általános Iskola és Óvoda Kiskanizsa intézmény magasabb vezetõi álláshelyének betöltésére a jelenlegi igazgató, Silló Zsolt és Molnár István pályázott. A szavazás során a testület Molnár Istvánt bízta meg augusztus 1 napjától 2016. július 31-ig, öt tanévre a kiskanizsai iskola vezetésével. Járandóságát összesen havi 208.500 forintban állapította meg.
Az Általános Iskola és Óvoda Nagykanizsa-Miklósfa magasabb vezetõi álláshelyének betöltésére ketten nyújtottak be pályázatot, Szmodics Józsefné, és Dr. Balogh Imre. A közgyûlés Szmodics Józsefnét bízta meg augusztus 1-tõl 2016. július 31-ig, öt tanévre a miklósfai iskola vezetõi feladatainak ellátásával. Havi járandóságát 263.100 forintban állította meg.



2011-05-27 09:57:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül