Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950152    








Honlapkeszites

Ünnepség az áldozatos munka elismeréséért

Ünnepi rendezvényt tartott a Családsegítõ és Gyermekjóléti Központ a Szociális Munka Napja alkalmából, ahol köszöntötték a kiemelkedõ munkát végzõ munkatársakat.

Tizennégy éve ünneplik ezt a napot november 12-én a Szociális Munkások Nemzetközi Szervezete jóvoltából, ugyanis ekkor hirdették meg a Szociális Akció Nemzetközi Napját. A fõ témája a kirekesztés elleni harc. Az akciónap tartalma miatt született meg a javaslat, hogy ezentúl minden évben ez legyen a szociális munkát végzõké. Az évek során országos mozgalommá nõtte ki magát, a megyék és városok minden évben elismerik a legjobbak munkáját.


 A város polgárainak nevében Cseresnyés Péter köszönetet mondott a szociális területen dolgozók áldozatos munkájáért. Maronicsné dr. Borka Beáta, a szociális osztály vezetõje elmondta, nehéz éven vannak túl, hiszen rengeteg változás, jogszabály módosítás történt. De ezen nehézségek ellenére segíteniük kellet ott, ahol tudtak, hiszen az emberek utolsó mentsvárként fordulnak hozzájuk.
A rendezvényen közremûködtek a Farkas Ferenc Zene és Aranymetszés Mûvészeti Iskola diákjai és tanárai. Az idén is köszöntötték a kiemelkedõ munkát végzõket. Fõtanácsosi címmel jutalmazták Mileder Katalint. Igazgatói dicséretben részesült Kissné Soós Renáta, Gerõ Sándor, Horváth Szilvia, Kondákor András és Varga Judit.
V.M.



2011-11-14 09:53:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül