Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949832    








Honlapkeszites

Még több program, még több tag

Két év alatt megháromszorozódott a Kiskanizsai Polgári Olvasókör tagjainak száma. Míg 2006-ban csupán ötvenen voltak, addig ma már mintegy száznegyven tagot számlál a civil szervezõdés – mondta a Polgári Olvasókör hagyományos éves közgyûlésén Horváthné Polai Mária, elnök.

Az elnök kijelentette, az elmúlt idõszakban növekvõ sikerrel vonták be a kiskanizsaiakat a programokba, az Olvasókör sikeres rendezvényeibe. Hozzátette: sajnos, a rendezvények helyszínéül szolgáló Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház befogadó képessége gátat szab a látogatók számának, s nem mindig jut jegy mindenkinek. A célok közt Horváthné Polai Mária megfogalmazta: a jövõben még több programot szeretnének szervezni, s várnak további tagokat is az Olvasókörbe.


Az idei programtervben többek közt a szervezõdés fennállásának 138. évfordulójának méltó megünneplése, egészségügyi elõadások, a Város Napján és az Idõsek Hetén való részvétel, valamint elõadások, bálok szerepelnek. A Zalai Hírlappal és a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Házzal közösen szeretnék megrendezni a falujárást is Kiskanizsán.



2008-03-10 09:15:46


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül