Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56950263    








Honlapkeszites

Tiszteletdíjukból adakoznak a közgyûlés FIDESZ - KDNP-frakció tagjai

Sajtótájékoztatón jelentették be a FIDESZ – KDNP nagykanizsai képviselõ-csoportjának tagjai a frakció döntését, mely szerint tiszteletdíjukból jelentõs összeget ajánlanak fel, ezzel támogatva a város civil szervezeteit, intézményeit.

Bene Csaba, a képviselõcsoport frakcióvezetõje elmondta, a város stabilitásának, és biztonságos mûködésének megõrzése érdekében szigorú, takarékos költségvetésre van szükség, mely szinte mindenkitõl áldozatot követel. Ezért és a példamutatás céljából, a FIDESZ - KDNP-frakció tagjai, köztük városunk polgármestere Cseresnyés Péter, Dénes Sándor alpolgármester és Karádi Ferenc társadalmi alpolgármester is, úgy döntöttek idõrõl idõre jelentõs összeget ajánlanak fel.


Az összegyûlt pénzt olyan civil szervezeteknek, intézményeknek ajánlják fel, melyek kiemelkedõ munkát végeznek a közösség érdekében, ezzel hozzájárulva mûködésükhöz. A szervezetek feltérképezése jelenleg is zajlik. Az elsõ adomány átadására március közepén kerül sor.
- Összefogás és szolidaritás. Ez a két szó, mely motivál bennünket, és szeretnénk, ha ez a szemlélet egyre inkább elterjedne Nagykanizsán, hiszen így, az összefogás és a szolidaritás jegyébe lehetünk sikeresek, lehet sikeres Nagykanizsa – mondta Bene Csaba.



2012-02-22 16:03:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül