Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949189    








Honlapkeszites

Nem pályázunk, inkább eladjuk (VÜB)

A megszokottak szerint a közgyûlést megelõzõen ismét ülésezett a városüzemeltetési bizottság. A testület elõször elfogadta a Nagykanizsai Tûzoltó-parancsnokság beszámolóját, majd a HOLCIM Hungária Otthon Alapítvány bérlakás-kialakítási pályázatán való részvétellel kapcsolatban úgy határozott, hogy elõbb megpróbálja maga értékesíteni azt az ingatlant, amellyel a város részt vett volna a projektben.

Tárgyalta a bizottság az idei felújítási címjegyzékben szereplõ munkálatokat is, melyek kapcsán Kámán László, az Ingatlankezelési Intézmény vezetõje megjegyezte, sajnos, sok betervezett feladat a pénzügyi források szûkössége miatt elmarad.


Horváth István képviselõ a napirend kapcsán azt mondta, nem tartja szerencsés megoldásnak, hogy a tervek közt szerepel néhány citromszigeti lakás felújítása is, mert ez csak részleges megoldást jelenthet, ami pénzpazarlás. Véleménye szerint mielõbb megoldást kell találni a Dózsa György út 73-75. problematikájára, forrásokat kell szerezni az épület teljes felújítására, az itt élõk kiköltöztetésére.

H.A.



2008-03-28 10:51:13


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül