Ma 2024. 7 27.
Olga, Liliána, Natália napja van.
Látogatók száma : 56818682    








Honlapkeszites



az-lmp-összevont-frakció--és-elnökségi-ülése-zalaegerszegen

Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika (LMP) társelnöke, frakcióvezetõ-helyettes (k) sajtótájékoztatón beszél az LMP összevont frakció- és elnökségi ülésének szünetében a zalaegerszegi Hotel Arany Bárányban 2017. szeptember 15-én. Mögötte Szél Bernadett, a párt társelnöke, frakcióvezetõje, az LMP miniszterelnök-jelöltje (b), Sallai R. Benedek (b2), Demeter Márta (j2) és Ikotity István, a párt parlamenti képviselõi. MTI Fotó: Varga György




2017-09-15 15:36:00


  Szennyvíz és vér…

A nyugdíjasok nehezen emésztik, hogy a Jobbik elnöke szerint õk vért akarnak ontani és szájukból szennyvíz folyik. Ezt mondta Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyûlési képviselõje lapunknak. A politikus arról beszélt: ez nem politikai ügy, hanem erkölcsi kérdés, az országot – sokadszor – újjáépítõ idõsekrõl egészen egyszerûen nem lehet így beszélni.


  A Jobbik szerint megállt az élet Nagykanizsán

Gábris Jácint, a párt önkormányzati képviselõje a megyeszékhelyi és a kanizsai beruházásokat hasonlította össze mai sajtótájékoztatóján.


  Már gyûjti a Jobbik a béruniós kezdeményezést támogató aláírásokat

Elkezdte a béruniós kezdeményezést támogató aláírások gyûjtését a Jobbik Kanizsán is. Zakó László, a párt regionális igazgatója azt mondta, standokon és a párt irodájában várják az aláírásokat, de a hiteles ív az interneten is megtalálható.


  Kanizsára ért az LMP országjárása - A téma a megújuló energiára épülõ gazdaság volt

Szél Bernadett, a zöldpárt társelnöke a Megújuló Magyarországért elnevezésû lakossági fórumán arról beszélgetett Kóbor József fizikussal, a párt szakértõjével és helyi érdeklõdõkkel, hogy miként lehet a megújuló energiára épülõ gazdaságban az ország minden részén új munkahelyeket teremteni és olcsóbb áramot termelni.


  Nagykanizsán is megalakult a Societas

Az MSZP ifjúsági tagozatának szervezetét az elnök mutatta be.


  Orbán: a választás tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével folytatódtak szombaton délelõtt a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényei. A kormányfõ az eseményen egyebek mellett arról is beszélt, hogy a brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erõk Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-eket – mondta.









FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül