Ma 2024. 6 13.
Antal, Anett napja van.
Látogatók száma : 56739581    








Honlapkeszites



Ünnepi-program-október-6

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves családját 2017. október 6-án az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc hõsi halottainak tiszteletére rendezendõ megemlékezésekre.

Dénes Sándor

Nagykanizsa Megyei Jogú Város

polgármestere

A részletes programért kattintson ide! (PDF)




2017-10-02 16:11:00


  Figyelem! Idõpontváltozás!

Az Élettér Állat és Természetvédõ Egyesület ezúton is értesít minden érdeklõdõ állatbarátot, hogy a 2017. október 8. napjára, vasárnapra – a nagykanizsai állatotthon területére – meghirdetett állatok világnapi rendezvény, valamint a fotópályázat nyerteseinek díjazása is egy nappal korábban, a szombati napon (október 7.) lesz megtartva.


  Szerdán 10-kor Grácián atya a nagykanizsai Alsótemplomban

„Áldjon, én Uram, mi nõvérünk, a testi Halál.”- Ferences hagyományt éltetõ templomhoz méltón október 4-én Assissi Szent Ferenc tranzitusát – ebbõl az életbõl Istenhez való átmenetelét – ünnepi misével tartja a Szent József templom. A szentmise celebránsa és szónoka Ocsovai Grácián OFM, a zalaegerszegi (olai) ferences templom, a Jézus Szíve plébánosa.


  Ünneplés tíz héten át

Október 3. és december 5. között vidám családi- és gyermekprogramokkal ünnepel a tízéves Kanizsa Centrum.


  Szórakoztató tudomány - Kutatók éjszakája a PEN-en

Ismét Kutatók Éjszakája lesz Nagykanizsán. Nem unatkoznak a PEN munkatársai, hiszen tegnap még a Kultúr Korzón várták az érdeklõdõket, ma pedig megrendezik a Kutatók Éjszakáját. A már több mint 10 éves múlttal rendelkezõ tudományos programsorozat nagykanizsai állomásán az informatikai-, a turisztikai- és a vízipari kutatásokat mutatják be.


  Érbetegségek a diabetesben - Szemészeti szövõdmények

A Nagykanizsai Cukorbetegek Egyesülete szervezésében: Érbetegségek a diabetesben - Szemészeti szövõdmények címmel tartanak foglalkozást szeptember 29.-én pénteken 15 óra 30-kor, a Kanizsai Dorottya Kórház tanácstermében. Minden érdeklõdõt várnak!


  Dr. Papp Lajos szívsebész elõadása Kanizsán

2017.október 4. 18 óra, Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ









FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül