Ma 2024. 7 27.
Olga, Liliána, Natália napja van.
Látogatók száma : 56818849    








Honlapkeszites

Indul a Filmklub

Október 9-én, hétfõn a Halis István Városi Könyvtárban újra indul az Idõsek Filmklubja. A 2006 óta mûködõ kulturális program városunk egyik legsikeresebb – fõként idõsek által látogatott – folyamatos rendezvénye.


A töretlen érdeklõdést kiváltó, klubszerûen mûködõ vetítéssorozat a Halis István Városi Könyvtár és a Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának közös szervezésében valósul meg félévenként megújuló programmal. A jól bevált rend szerint a látogatók az adott napon 13.45-re érkeznek, hiszen a vetítések elõtt az egyik klubvezetõ Aranyásné Anda Nóra könyvtáros a vetítésre kerülõ filmek kultúr- és filmtörténeti érdekességeit mutatja be a nézõknek, Büki Pálné a másik klubvezetõ pedig elsõsorban a Honvéd Kaszinó, de a város jelentõs – fõként idõseket – érdeklõ programjait jelzi elõre. Félévente egyszer a bemutatott film után beszélgetésre kerül sor.

Október 9-én 14.00 órakor az õszi évad elsõ filmje – a Hajnali láz címû színes, magyar-svéd-izraeli filmalkotás kerül vetítésre. A film jó indítás a félév filmtematikájában, hiszen a többi 6 alkotás is mind a „Mások élete” témával foglalkozik.



2017-10-03 15:19:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül