Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894544    








Honlapkeszites

Álláspályázat - uszoda ügyvezetõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet az önkormányzati tulajdonú Kanizsa Uszoda Szolgáltató Egyszemélyes Kft. Nagykanizsa, Csengery u. 49. ügyvezetõi tisztségének betöltésére.

Az ügyvezetõ fõ feladatai: a nagykanizsai önkormányzat tulajdonában lévõ "B" fürdõ kapacitású uszoda és strandfürdõ (Nagykanizsa, Csengery u. 49.) önálló üzemeltetése, a fürdõvezetõi feladatok ellátása, a Gt. valamint a Kft. alapszabálya által az ügyvezetõi tisztségre meghatározott feladatok ellátása.

Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, fõiskolai vagy egyetemi gépészmérnök, villamosmérnök, építõmérnök, épület gépész üzemmérnök végzettség, legalább 5 év szakmai gyakorlat.


 A pályázatban benyújtandó dokumentumok: a kft. vezetésére vonatkozó koncepció, a pályázó szakmai önéletrajza, a feltételként elõírt iskolai végzettséget igazoló okirat közjegyzõ által hitelesített másolata, a feltételként elõírt gyakorlat hivatalos igazolását, 3 hónapnál nem régebbi eredeti hatósági erkölcsi bizonyítvány, amely igazolást tartalmaz arra vonatkozóan is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll, a pályázó nyilatkozatait az alábbiakra vonatkozóan, hogy részérõl az ügyvezetõi tisztség betöltése a Gt. 23. §-a alapján nem kizárt, vele szemben a Gt. 25. §-a alapján összeférhetetlenségi ok nem áll fenn, a 2007. évi CLII. törvény 3. és 5. §-ai szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséget vállalja, a pályázati anyagát az elbírálásban részt vevõk megismerhetik, a pályázati anyaga nyilvánosságra hozható-e, a pályázati eljárás során az elõkészítõ bizottsági üléseken, illetõleg a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e.
(A pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlásnak nincs helye. Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a bizottsági meghallgatáson be kell nyújtani.)
Az ügyvezetõt a Közgyûlés határozott idõre, 2012. június 1. naptól kezdõdõen 2017. május 31. napjáig tartó 5 évre választja meg azzal a feltétellel, hogy a megbízási szerzõdés megkötésétõl számított 6 hónapig a feleket kölcsönösen megilleti az indokolás nélküli rendes felmondás joga, a felmondási idõ a közlésétõl számított 4 hónap.
Az ügyvezetõi tisztség ellátása a Ptk. alapján megbízási jogviszonyban, a díjazás - a kft. Javadalmazási Szabályzatában foglaltak figyelembevételével - megállapodás alapján történik.

A pályázat benyújtásának határideje: 2012. április 30.

A pályázat benyújtásának helye: Cseresnyés Péter polgármesternek címezve, Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.
A pályázat elbírálásának módja és határideje: A határidõben benyújtott pályázatokat a Városfejlesztési és Üzemeltetési Bizottság a pályázók meghallgatásával véleményezi és javaslatot tesz a díjazásra. A pályázat elbírálására vonatkozó elõterjesztést az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság is megtárgyalja. A pályázatról a Közgyûlés a bizottsági vélemények ismeretében, a pályázók meghallgatásával, várhatóan a 2012. május havi soros ülésén, legkésõbb 2012. május 31. napjáig dönt.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatban információt ad:
Cseresnyés Péter polgármester (Tel: 06-93-500-701)
A pályázat kiírására a 206/3//2011. (V.26.) Kgy. határozat alapján kerül sor.



2012-04-01 07:08:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül