Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894075    








Honlapkeszites

Tájékoztatás az ünnepi vasúti közlekedési rendrõl

A húsvéti ünnepre való tekintettel az utasforgalmi igények megfelelõ kiszolgálása érdekében változik a vonatok közlekedési rendje.

Az ünnep ideje alatt április 8-án,vasárnap ünnepnapi, április 9-én, hétfõn vasárnapi menetrend lesz érvényben. Április 10-én, keddtõl már a megszokott, menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok. Az ünnepi, módosított közlekedési rendet a közforgalmú menetrendkönyv és az ELVIRA internetes keresõ is tartalmazza. A várhatóan megnövekvõ utasforgalmi igények kiszolgálása és a kényelmesebb utazás érdekében a MÁV-START Zrt. – az igényekhez és lehetõségekhez igazodva – a legnagyobb utasforgalmú vonalakon a szerelvényeket több jármûvel közlekedteti.


A pénztárak elõtti sorbanállás elkerülése érdekében javasolja a személyszállító vasúti társaság az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elõvételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás, továbbá az otthoni menetjegynyomtatás lehetõségét a www.mav-start.hu weboldalon keresztül. A módosított közlekedési rendrõl érdemes tájékozódni a www.mav-start.hu honlapon, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

MÁV-START Zrt.



2012-04-04 15:27:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül