Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895136    








Honlapkeszites

Állás - közterület-felügyelõ

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet közterület-felügyelõ munkakör betöltésére.

Ellátandó feladat: Nagykanizsa közigazgatási területén a Közterület Felügyelet hatáskörébe utalt közterület felügyelõi (közterület felügyelõi vizsga hiányában - annak megszerzéséig - közterület felügyelõ segítõ) feladatok ellátása a felügyelet-vezetõ irányításával, egyéni beosztás szerint. A kinevezés a köztisztviselõk jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) alapján közszolgálati jogviszonyban határozatlan idõre, 6 hónap próbaidõ kikötésével történik.


 A kinevezés feltétele a 78/1999. (XII.29.) EüM-BM együttes rendeletben foglaltak szerinti egészségi, fizikai és pszichikai alkalmasság igazolása.
Pályázati feltételek: magyar állampolgárság, büntetlen elõélet, a köztisztviselõk képesítési elõírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Korm. rendelet 1. számú melléklete I/13. pontjában meghatározott szakirányú iskolai végzettségek, szakképesítések valamelyike, "B" kategóriás gépjármûvezetõi engedély, felhasználói szintû számítógépes ismeret.
Elõnyt jelent: közigazgatási vagy rendészeti gyakorlat.
A pályázat részét képezõ dokumentumok:
- a pályázó önéletrajza a 45/2012. (III.20.) Korm. rend. 1. számú melléklete szerinti formában és tartalommal (www.nagykanizsa.hu / Polgármesteri Hivatal / Letölthetõ nyomtatványok / Titkárság / Önéletrajz),
- motivációs levél,
- három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte),
- a pályázatban feltételként elõírt iskolai végzettséget, szakképesítést tanúsító okirat másolata,
- a pályázó által a pályázatban megjelölt közigazgatási vagy rendészeti gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
- a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy
- nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt,
- kinevezése esetén alkalmazási tilalom vagy munkaköri összeférhetetlenség (Kttv. 84-85. §-ai) vele szemben nem áll fenn; illetõleg nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt közigazgatási szervnél nem alkalmazható,
- a 2007. évi CLII tv. szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja,
- hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez.
Az illetmény és egyéb juttatások megállapítására a Kttv. vonatkozó szabályozása, a hivatal Szervezeti és Mûködési Szabályzata és Közszolgálati Szabályzata alapján kerül sor.
A pályázatokat Dr. Gyergyák Krisztina aljegyzõnek címezve (Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) kell benyújtani.
A pályázat benyújtásának határideje: 2012. április 30.
A pályázat elbírálásának határideje és rendje: a pályázat elbírálására a benyújtást követõ 30 napon belül kerül sor. A kinevezést megelõzõen a pályázó személyes meghallgatására sor kerül. A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.A munkakör az elbírálást követõen azonnal betölthetõ. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kérhetõ a 93/500-708, 93/500-710 vagy 93/500-820 telefonszámon. A pályázati hirdetmény közzétéve a Nemzeti Közigazgatási Intézet Internetes oldalán (Elérhetõ: www.kozigallas.gov.hu, www.kszk.gov.hu vagy www.nki.gov.hu Közszolgálati állásportál)



2012-04-05 08:52:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül