Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948865    








Honlapkeszites

Közösséget kovácsolnak Letenyén

A Letenyéért Közéleti Egyesület pályázatot írt ki a Fáma Háza tesztelésére. A nyertes közösségnek - amely minimum 40 fõs csoport - az egy napos kiránduláson szerzett élményeket egy internetes felületen és egy sajtómegjelenésben kell közzétenni, illetve legalább 3 közösség számára megtekintésre ajánlani.


A programok közt szerepel a letenyei kastélyparkban álló több száz éves platánóriás, a park, az Andrássy – Szapáry kastély, a helytörténeti kiállítás és a Városi Könyvtár megtekintése. Illetve szemügyre veszik Kustár Zsuzsa Párosító szerelem címû tûzzománc képét és a Fáma Háza gyûjteményeit. A nyertes pályázók ezen felül megismerkedhetnek a letenyei népi hímzéssel. A Hajdár Farmon megtekinthetik a mangalica tenyészetet, ugyanitt vásárolhatnak helyi mangalica termékeket vagy az Öreg hegyi tájházban helyi borokat kóstolhatnak. A programsorozatot zenés vacsora zárja a Fáma Háza táján.
A jelentkezéseket június 1-ig adhatják le, a nyertes közösséget június 15-ig értesítik. A pályázati kiírás a letenyemedia. hu oldalon olvasható ide kattintva.



2012-05-22 11:25:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül