Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948451    








Honlapkeszites

Vezetõi kinevezések

A közgyûlés elfogadta az oktatási-nevelési intézmények magasabb vezetõi kinevezésére vonatkozó javaslatot, így a négy intézményegység vezetésére megbízást adott.

Még 2011-ben döntöttek két-két közép- és általános iskola egységes irányítás alá vonásáról, mely során az intézményvezetõk magasabb vezetõi megbízását visszavonták, és ezzel egyidejûleg az önkormányzat az összevont iskolák egyikének vezetõjét egy nevelési évre megbízta a magasabb vezetõi feladatok ellátásával. Az egy év leteltét követõen pályázatot írtak ki a Kõrösi Csoma Sándor – Péterfy Sándor Általános Iskola, a Zrínyi Miklós – Bolyai János Általános Iskola, a Dr. Mezõ Ferenc - Thúry György Gimnázium és Szakképzõ Iskola, valamint a Nagykanizsai Mûszaki Szakképzõ Iskola és Kollégium vezetõi feladatinak ellátására. Minden esetben egy-egy pályázat érkezett.


 Ezek alapján a következõ tanévekben a Kõrösi – Péterfy iskola irányításával Kókainé Hámorszky Évát, a Zrínyi – Bolyai vezetésével Faller Zoltánt bízták meg. A Dr. Mezõ Ferenc – Thúry György egységes irányítás alá volt intézmény vezetõi pozícióját Szermek Zoltán tölti be a jövõben, míg a Nagykanizsai Mûszaki Szakképzõ Iskola és Kollégium irányításával Bene Csabát bízták meg.
V.M.



2012-05-31 13:47:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül