Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893831    








Honlapkeszites

Pályázat jegyzõi munkakörre

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyûlése pályázatot hirdet Nagykanizsa Megyei Jogú Város Jegyzõ munkakör betöltésére

Fõ feladatok:
A vonatkozó jogszabályokban (különös tekintettel a helyi önkormányzatokról szóló törvényre és a közszolgálati jogviszonyban álló köztisztviselõkre vonatkozó szabályozásra), valamint Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szervezeti és Mûködési Szabályzatában a megyei jogú város jegyzõje hatáskörébe tartozó feladatok ellátása.
A munkavégzés helye: 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.
A kinevezés teljes munkaidõben, határozatlan idõre szól, hat hónap próbaidõ kikötésével. A munkakör a pályázat elbírálását követõen tölthetõ be.


 Pályázati feltételek:
Magyar állampolgárság, cselekvõképesség, büntetlen elõélet, igazgatásszervezõi vagy állam- és jogtudományi doktori képesítés vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítés, jogi vagy közigazgatási szakvizsga, vagy az OKV elnöksége által a teljes körûen közigazgatási jellegûnek minõsített tudományos fokozat alapján adott mentesítés (ennek hiányában a pályázó nyilatkozata, hogy kinevezése esetén a kinevezéstõl számított egy éven belül azt megszerzi), legalább kétévi közigazgatási gyakorlat.

A pályázatnak tartalmaznia kell az alábbi dokumentumokat:
- a pályázó aláírt önéletrajza (www.nagykanizsa.hu / E-ügyintézés / Letölthetõ nyomtatványok / Titkárság mappában található Önéletrajz minta szerint),
- a pályázó eddigi szakmai tevékenységének részletes bemutatása és a munkakör ellátására vonatkozó elképzelései,
- három hónapnál nem régebbi eredeti erkölcsi bizonyítvány, (vagy az arra vonatkozó igazolás, hogy a pályázó a pályázata benyújtásáig az erkölcsi bizonyítványt kérelmezte), amely tartalmazza azt is, hogy a pályázó foglalkozástól eltiltás hatálya alatt nem áll,
- iskolai végzettséget, szakképesítést, szakvizsgát tanúsító okiratok másolata (szakvizsga hiányában a megszerzésére vonatkozóan a pályázati feltételek között írt nyilatkozat),
- a kétévi közigazgatási gyakorlat hitelt érdemlõ igazolása,
- a pályázó arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy
- nem áll cselekvõképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt,
- kinevezése esetén munkaköri összeférhetetlenség vele szemben nem áll fenn, és nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt államigazgatási szervnél nem alkalmazható,
- a 2007. évi CLII tv. szerinti vagyonnyilatkozat tételi kötelezettséget vállalja,
- hozzájárul a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggõ kezeléséhez,
- a pályázati eljárás során az elõkészítõ bizottsági üléseken és a döntéshozó Közgyûlés ülésén a napirendnek a nyilvános ülésen történõ tárgyalásához hozzájárul-e,
- a teljes pályázati anyaga nyilvánosságra hozható vagy bizalmasan kezelendõ oly módon, hogy csak az elbírálásban résztvevõk ismerhetik meg.

A pályázat kiírója a pályázati határidõ leteltét követõen az erkölcsi bizonyítvány kivételével hiánypótlási lehetõséget nem biztosít. Az erkölcsi bizonyítványt legkésõbb a véleményezõ bizottság meghallgatásán be kell nyújtani.
Az illetmény és egyéb juttatások megállapítására a közszolgálati tisztviselõkrõl szóló törvény vonatkozó szabályozása, a hivatal Szervezeti és Mûködési Szabályzata és Közszolgálati Szabályzata alapján kerül sor.
A pályázatokat Cseresnyés Péter polgármesternek címezve (Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) kell benyújtani zárt borítékban, "Jegyzõi pályázat" felirattal. A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. augusztus 31.

A pályáztató nem zárja ki, hogy a döntést megelõzõen - külsõs szakértõ közremûködésével - vezetõi képességfelmérést szervez, amelyen a pályázók részvétele önkéntes. A beérkezett érvényes pályázatokat az Ügyrendi, Jogi és Közrendi Bizottság a pályázók meghallgatása után véleményezi, és a polgármester terjeszti a Közgyûlés elé.
A pályázatok elbírálásának határideje a benyújtási határidõ lejártát követõ elsõ közgyûlés. A pályáztató fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kérhetõ a 93/500-701 telefonszámon.
A pályázati hirdetmény közzétéve a Nemzeti Közigazgatási Intézet Internetes oldalán (Elérhetõ: www.kozigallas.gov.hu, www.kszk.gov.hu vagy www.nki.gov.hu Közszolgálati állásportál).



2012-06-02 09:04:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül