Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894153    








Honlapkeszites

Forgalomkorlátozások június 18-tól

2012. június 18-tól az alábbi munkavégzések várhatók Nagykanizsa területén:
Magyar utcában szennyvízcsatorna építés a Palini városrész és a bútorbolt között. Parkoló az Olajbányász pályától Nagyváthy utcáig ideiglenes nyomóvezeték építése. Várhatóan a munkavégzés elkezdõdik a Rozgonyi utcában (Hunyadi utcától). 

Az érintett utcákban az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásokkal kell számolni: 
Eötvös tér: az É-i oldali buszmegálló,ideiglenesen 50 m-rel Ny-i irányba eltolásra kerül. A D-i oldali buszmegálló, ideiglenesen 50 m-rel K-i irányba eltolásra kerül. Erzsébet tér: Az Erzsébet tér D-i oldalán (Fõ utca) a forgalom korlátozott. A Dél-Zalai Víz-és Csatornamû Zrt. vízkiváltási munkákat végez. Kinizsi utca: a Rozgonyi u. és az Arany J. u. között zsákutca az Arany J.u. felõl. Rozgonyi utca lezárva az Erzsébet tértõl a Sugár útig. Csengery út: szakaszosan félpályás fogalomkorlátozás lesz a 97. sz. háztól a város felé. A Véndiófa mellett a K-i oldali buszmegálló a D-i irányba kb. 150 m-re ideiglenesen áthelyezésre kerül. Az Erdész utca K-i oldala a Csengery-Erdész csomóponttól a Babóchay-Erdész csatlakozásig lezárásra kerül. Behajtás csak a lakók részére. Parkoló az Olajbányász pályánál: Zárda utcában az Alsóvárosi templomtól az Olajbányász pályáig mindkét irányból behajtani tilos.


Nagykanizsán az alábbi utcákban történik munkavégzés:

Magyar utca az Erzsébet tértõl az Arany János utcai körforgalomig, Rozgonyi út az Erzsébet tértõl a Sugár útig, Csengery út Városkapu krt.5., Eötvös tér, Parkoló az Olajbányász pályánál, Zrínyi utca monolit akna építése.

Munkavégzési helyszínek a településeken: Bajcsa- Törökvári u., Eszteregnye- Kossuth L. u., E-NY-1, Hosszúvölgy- Kossuth L. u., Fûzvölgy- FÛZ-NY-1, Szepetnek- SZE-NY-1, Semjénháza- S-NY-1 jelû külterületi nyomóvezeték építése, Fityeház- Kossuth L. u., Zalaszentbalázs- Kossuth L. u., Bocska- Bocskai u., Ady E. u., Magyarszerdahely- Fõ u., Nagykanizsa Korpavár - Egerszegi u.

A www.kanizsacsatorna.hu oldalon a forgalomtechnikai információk folyamatosan elérhetõk.



2012-06-15 11:41:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül