Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895493    








Honlapkeszites

Vonattal a tengerpartra

A MÁV-START 2012 nyarán is kínál a nemzetközi utazásokhoz, úti célokhoz közvetlen vonatokat Délkelet-Európa kedvelt nyaralóhelyeire, így Pulára, Koperbe és Splitbe.

Budapestrõl Splitbe az Adria nemzetközi gyorsvonattal

Splitbe június 15-étõl augusztus 31-ig minden kedden és pénteken ülõ-, fekvõhelyes és hálókocsival indul közvetlen gyorsvonat. Az Adria nemzetközi vonatban kényelmes ülõ-, fekvõhelyes- és hálókocsik közlekednek, amelybõl mindenki kényelmi igénye szerint választhat.. A vonatban 2012-ben is közlekednek a komfortkocsik, amelyekben a mélyen hátradönthetõ, elforgatható ülések biztosítanak a normál ülõkocsinál kényelmesebb alvási lehetõséget utasainknak.

Az Istria és az Adria gyorsvonatra bármely nemzetközi vasúti pénztárban meg lehet vásárolni a menetjegyet akár forintban, akár euróban. További információ a www.mav-start.hu oldalon található vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhetõ.

 


 Irány Pula és Koper az Istria nemzetközi gyorsvonattal

Az idei nyári szezonban elõször indul közvetlen vonat Pulába, ahonnan könnyen megközelíthetõk az olyan kedvelt nyaralóhelyek, mint Rovinj és Porec. Az Istria nemzetközi gyorsvonat Budapest-Keleti pályaudvarról június 22-tõl augusztus 24-ig minden kedden és pénteken, ülõ-, fekvõhelyes és háló, valamint kerékpárszállító kocsival közlekedik, így biztosítva, hogy az utasok kipihenten érkezhessenek a horvát tengerpartra. A vonat azok számára is ideális, akik kerékpárt is szeretnének üdülésükhöz magukkal vinni. A vonattal Maribor–Koper viszonylatban közvetlen kocsik is közlekednek, így az Istria nemzetközi gyorsvonat a szlovén tengerpartra utazóknak is ideális választás lehet (átszállási állomásként Ljubljanát ajánljuk).



2012-06-19 15:27:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül