Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949210    








Honlapkeszites

Nem volt szerencséjük

Nem volt szerencséjük a helyszínrõl adataik hátrahagyása nélkül menekülõ elkövetõknek.

Mindenki számára bosszantó, amikor a leállított autójához visszatérve azt tapasztalja, hogy ismeretlen elkövetõ azt megrongálta, esetenként jelentõs kárt okozva. A Nagykanizsai Rendõrkapitányság munkatársai az elmúlt napokban két ilyen esetben is sikereket értek el.


Április 6-án kért segítséget egy nagykanizsai férfi, aki a városban a Szekeres János utcában leállított Opel Corsa személygépkocsiját már csak úgy látta viszont, hogy a jobb elejét ismeretlen gépjármû megrongálta. Az eset szemtanúja felírt egy rendszámot, az azonban sajnos nem az okozó gépjármûé volt. A keresett típus ismerete mellett a rendõrök ellenõrizték a számításba vehetõ autókat és hat nappal késõbb megtalálták azt az 53 éves kanizsai nyugdíjast, aki Opel Omega Combi gépkocsijával tolatás közben nekiment az Opel Corsának. Az iratok ellenõrzése során az is kiderült, hogy a nyugdíjas férfi vezetõi engedélyének érvényessége már tavaly lejárt.

Április 9-én egy ugyancsak kanizsai sértett tett bejelentést, hogy a városban, a Fõ úton egy parkolóban leállított VW Golf -át ismeretlen gépjármû megrongálta. A parkolóba behajtó jármûvek utólagos ellenõrzése során három nappal késõbb sikerült felderíteni azt a pécsi tehergépjármûvet, aminek ugyancsak pécsi illetékességû 57 éves sofõrje okozta a kárt. Mindkét gépkocsivezetõ ellen szabálysértési eljárás indult.

Aki véletlenül ilyen balesetet okoz, az sokkal jobban jár, ha megvárja a másik gépkocsi vezetõjét, vagy hátrahagyja nevét, lakcímét, és egymás között rendezik az esetet. Kitöltik a kárbejelentõ lapot, és ezzel lezárul az esemény, így nem éri joghátrány.






2008-04-17 14:07:56


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül