Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894261    








Honlapkeszites

Indul a Jogpont+ program

A honlap üzembe helyezésével elindul vasárnap a munkaadói és munkavállalói szervezetek közösen mûködtetett országos jogsegély szolgálata, a Jogpont+ program.


Az Új Széchenyi Terv keretében a Társadalmi Megújulás Operatív Programban az Európai Unió több mint egymilliárd forinttal támogatja a július elsején induló kétéves projektet, amelyet a LIGA Szakszervezetek, a Munkástanácsok, valamint a KISOSZ, az OKISZ, az ÁFEOSZ-COOP Szövetség és az IPOSZ partnerségében valósul meg.
Gaskó István, a LIGA elnöke a programot bemutató országos sajtótájékoztatón június közepén azt emelte ki, hogy a Jogpont+ programban Magyarországon valamennyi állampolgára százötven helyszínen ingyen vehet igénybe a minõségi jogi szolgáltatást a munkajog, a társadalombiztosítás, a társasági- és cégjog, a közigazgatás, a pénzügyi- és adójog, a családjog területén személyesen vagy telefonos ügyfélszolgálatokon, valamint postai úton, és megteremtették az elektronikus kapcsolatot is.
A Jogpont+ projektek keretében a jogi szolgáltatások különbözõ formái vehetõk igénybe ingyenesen, a munka világához kapcsolódó jogterületeken.
A projektpartnerek a jogi szolgáltatást Jogpont+ irodákban, telefonos jogsegélyszolgálat útján, valamint elektronikusan (e-mailen, interneten történõ) biztosítják.
A Jogpont+ iroda található minden 10.000 lakosnál nagyobb magyarországi településen. A személyes jogi tanácsadás igénybevételére a www.jogpontplusz.hu honlapon feltüntetett helyszíneken, a megadott ügyfélfogadási idõkben nyílik lehetõség. A telefonos jogsegélyszolgálat minden munkanapon 8 és 20 óra között áll rendelkezésre, és a honlapon meghirdetett telefonszámon érhetõ el. Az elektronikus jogi szolgáltatás is igénybe vehetõ a www.jogpontplusz.hu honlapon keresztül.
 

MTI - Kanizsa



2012-07-01 08:13:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül