Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894999    








Honlapkeszites

Forgalmi rend változások a Bor- és Dödöllefesztivál idején

Tájékoztatjuk a közlekedõket, hogy a 2012. szeptember 7-8-án rendezendõ Bor- és Dödölle Fesztivál idején Nagykanizsa belvárosában az alábbi forgalmi változások lesznek:

2012. szeptember 6-án 18:00 órától szeptember 9. vasárnap 5:00 óráig lezárásra kerül az Eötvös tér északi és déli ága, valamint a Fõ utca Deák tértõl Eötvös térig terjedõ szakasza. Fenti útszakaszokra kizárólag a területen lakók, a lakcímkártya bemutatásával hajthatnak be. A Bor- és Dödölle Fesztivál az Eötvös tér és Széchenyi tér parkfelületein, parkolóiban és egyéb közlekedési területein kerül megrendezésre.


 Szeptember 8-án szombaton délelõtt 10:00órától 10:30-ig a Fõ út Erzsébet tértõl Eötvös térig terjedõ szakaszán a fesztiváli felvonulás miatt félpályásan lezárásra kerül.

Szombat délután 11:00-tól 18:00 óráig a városi bringaverseny miatt lezárjuk a Hunyadi utca Fõ úttól Rozgonyi utcáig terjedõ szakaszát, a Kálvin teret és a Kölcsey utcát. A kerékpárverseny ideje alatt a lezárt területre csak a megkülönböztetett jelzést használó gépjármûvek hajthatnak be. Ez idõ alatt a területen lakók célforgalma is tilos.

Rendelkezésre álló terelõ útvonalak:
Huszti tértõl Erzsébet tér irányába:
Rozgonyi u. vagy
Eötvös tér – Kórház u. – Zrínyi u. – Széchenyi tér – Felsõtemplom – Fõ út

Erzsébet tértõl keleti irányba:
Ady u. – Zrínyi u. – Zrínyi u. új szakasza vagy
Fõ út – Deák tér – Felsõtemplom – Széchenyi tér

A felsorolt terelõutak mellett kérjük, vegyék igénybe a rendezvény idején félpályán járható Kisfaludy utcát és a Királyi P. utcát. Az egyéb útlezárások és korlátozások miatt javasoljuk a belváros kikerülésére a 7. sz. fõút elkerülõ szakaszát.

Szeptember 6. estétõl 9-én hajnalig az Eötvös téri autóbuszmegállók a járatok útvonalából kimaradnak. A bringaverseny ideje alatt a Deák téri (T-mobile elõtti) megálló a Felsõtemplom és volt banképület közötti parkolókba kerül ideiglenesen áthelyezésre.

Kérjük a rendezvény látogatóit, hogy a rendezvényi helyszínt lehetõség szerint gyalogosan közelítsék meg. Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy a buszközlekedés zavartalansága érdekében szeptember 6-tól 10-ig a Felsõtemplom déli oldalán a megállási tilalmat az útszakasz teljes hosszára kiterjesztjük.
Megértésüket köszönjük!

A térképet ide kattintva még nagyobb méretben láthatják.



2012-09-03 09:42:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül