Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894653    








Honlapkeszites

Ideiglenes forgalomkorlátozások szeptember 17-tõl

A 2012. szeptember 17-ével kezdõdõ héten Nagykanizsán és környékén az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozásokkal kell számolni:

Rozgonyi utca (Sugár utcától az Erzsébet térig): A Sugár utcától az Erzsébet tér irányába egy sávon lehet közlekedni. Rozgonyi u. - Sugár utcától a Hunyadi utcáig: Rozgonyi utca lezárva. Csengery út: minimális forgalomkorlátozás az Állatkórháztól Miklósfa irányába. Magyar utca - Arany J. utca körforgalom: A körforgalom lezárva! A körforgalomba betorkolló utcák zsákutcaként mûködnek. Kisfaludy utca (Csengery utcától-Kórház utcáig):Teljes lezárás, kivéve a lakók és a Zala Volán helyi járatai. 


Attila utca: Forgalomkorlátozásra kell számítani. Hotel megközelíthetõ lesz, ideiglenesen kiépített úton. Zrínyi utca (Vásár utcától Ady Endre utcáig): Mindkét irányból zsákutca. A parkolók megközelíthetõek. A "felsõ parkoló" csak az alsó parkolóból a Zárda utcán keresztül lesz elérhetõ. Bajcsai utca (Kiskanizsai temetõ rákötése): a forgalom minimálisan korlátozott. Magyar utca (7.sz. úti körforgalomtól Palin irányába): félpályás lezárás a körforgalom és a Lámpagyári utca között. Kinizsi utca (Rákóczi Ferenc utcától a Vörösmarty utcáig): teljes lezárás.

A projekttel érintett településeken, valamint a 74-es fõúton továbbra is zajlanak az ideiglenes forgalomkorlátozással járó munkálatok.

A www.kanizsacsatorna.hu oldalon folyamatosan frissítjük a forgalommal kapcsolatos információkat.



2012-09-17 08:36:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül