Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948860    








Honlapkeszites

A Máltai Szeretetszolgálat megnyitotta családi napközijét
Ünnepélyes megnyitó keretei között szentelte meg Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat országos elnöke a kiskanizsai Munkácsy utcai családi napközit május 7-én.

A 2008 február óta mûködõ intézmény sok segítséggel válhatott olyanná, amilyen most. A város, helyi vállalkozók, a napközi dolgozói és a gyerekek szülei rengeteget tettek azért, hogy létrejöhessen egy hely a kicsik számára, s ezzel segítsék a szülõket a munkába való visszatérésre.

A megnyitón részt vett Marton István polgármester is, aki megelégedéssel nyugtázta, hogy az egykori bölcsõde, majd nyugdíjas klub épülete ismét megtelt élettel és vidámsággal.
Lelkes mûsorukkal a Pipitér Óvoda csemetéi és a kiskanizsai iskola diákjai is hozzájárultak az alkalom ünnepélyessé tételéhez.
Kozma atya elmondta, a múlt már nincs, a jövõ még nincs a kezünkben, de Isten segítségével elérhetjük ez utóbbit, amelyet a gyerekek jelentenek számunkra. Így magunk alakíthatjuk nemzetünk, városunk sorsát. S ha az állam és az egyház is összeadja lehetõségeit, akkor van jövõnk.

Steyer Edina

2008-05-10 21:22:31


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül