Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891819    








Honlapkeszites

Világhírû cégek a kanizsai ipari parkban

Nagykanizsa Megyei Jogú Városa 2000-ben hozta létre az Ipari Park és Logisztikai Központot, mely a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. irányítás alatt mûködik. Az ipari park versenyelõnye a többi ipari parkkal szemben elsõsorban egyedi földrajzi fekvésének köszönhetõ, hiszen az európai V és V/B számú közlekedési korridor mentén az M7-es autópálya alatt terül el mintegy 100 hektáron - írja az épülettár. hu.


A logisztika által kínált lehetõségek valamint a modern üzleti és pénzügyi infrastruktúra vonzó környezetet biztosít a már betelepült és a területen vállalkozni kívánók számára egyaránt. A Nagykanizsai Ipari Parkban rejlõ lehetõségeket mi sem bizonyítja jobban, mint olyan világhírû cégek jelenléte, mint a General Electric vagy a Ruget. A világszerte közismert cégek mellett nem elhanyagolható a helyi kis- és középvállalkozások szerepvállalása sem, hiszen a területen mûködõ, a szolgáltatások színes skáláját felvonultató közel száz vállalkozás több száz embernek munkahelyet biztosítva hozzájárul Nagykanizsa gazdasági versenyképességének növeléséhez. Az Ipari Park területén a földterületek irányára 4000 HUF/m2, amelybõl jelentõs kedvezmény kapható a beruházás értékének és a foglalkoztatottak számának tükrében.

A Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. kisebb és nagyobb volumenû vállalkozások számára egyaránt kínál befektetési területeket, hiszen ipari parkjának területén 3 000 m2 -tõl egészen 120 000 m2-ig terjedõ nagyságú ingatlanok vásárolhatók.
Az ipari övezet területén található Inkubátorház és Innovációs Központ, amelynek neve mára ismerõsen cseng nem csak a vállalkozni kívánók, de a laikus közélet számára is, rendkívül kedvezõ 935 HUF/m2+áfa áron kínál irodát és mûhelyt kezdõ vállalkozások számára lerövidítve ezzel piacra jutásuk idõtartamát.

épülettár.hu - Kanizsa

 



2012-09-22 11:03:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül