Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56892975    








Honlapkeszites

Bemutatkoznak a kamara tagjai: Gyenese Gabriella egyéni vállalkozó

"Közel 30 évvel ezelõtt léptem át az iskola küszöbét fodrász képesítéssel a kezemben és azonnal munkába is álltam a Nagykanizsai Általános Szolgáltató Szövetkezetnél" - számolt be Gyenese Gabriella, egyéni vállalkozó.

"1990-ben úgy döntöttem, hogy egyéni vállalkozóként, a Hámán Kató Leánykollégiumban bérelt üzlethelyiségben folytatom tovább tevékenységemet. Azóta üzletet váltottam, vendégeim és a szépülni vágyók a Bíbor Business Center elsõ emeletén találnak meg. Több éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött, 1995-ben sikeres mestervizsgát tettem. 2001 óta a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagja, valamint a 2007-ben megalakult Fodrász Klub alapító tagja vagyok."


"Az elmúlt évek alatt folyamatosan foglalkoztam tanulók gyakorlati oktatásával. A szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékben szerepelek, szakmunkásvizsgák vizsgabizottságának tagjaként, szakmai versenyek zsûritagjaként rendszeresen meghívást kapok. Az „asztal másik oldalán” is szívesen állok: ezt bizonyítja a rangos szakmai versenyeken elnyert 30 oklevél és 8 serleg. Sikereim közül a legkedvesebb számomra a 2003-ban szervezett I. Nagykanizsai Nemzetközi Fodrász- és Kozmetikusverseny Legkreatívabb Nagykanizsai Versenyzõ díja.
Részt veszek szakmai bemutatókon, továbbképzéseken, amelyek lehetõséget teremtenek a fodrász szakma újdonságainak elsajátítására. Büszkén elmondhatom, hogy a Loreal Akadémián Zsidró Tamás hajvágó mesterkurzusát is elvégeztem.
Szabadidõmben nagy lelkesedéssel nagybõgõzöm, egy népzenekar tagjaként idõnként helyi rendezvényeken is részt veszek. A miklósfai Répafõzõ Verseny és a nagykanizsai Dödöllefõzõ Verseny állandó - évek óta dobogós - versenyzõje vagyok.
Sikereimet családomnak is köszönhetem, támogatásukkal több tudok lenni, mint fodrász.
Jelenleg Szabó Anikó hajtan oktatónál tanulok, aki Magyarország egyetlen gyémánt okleveles hajanalitikusa, hajszakértõje. Több éves tanulás után szeretnék én is "hajorvossá" válni, bár tanulmányaim és tapasztalataim alapján eddig is sok vendégemnek tudtam segítséget nyújtani a gyógyulásban. Szalonomban minden érdeklõdõt szeretettel várok."

Kanizsa



2012-09-30 07:55:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül