Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893306    








Honlapkeszites

Nemzetközi partnertalálkozón vettek részt a horvát piac felé nyitni szándékozó nagykanizsai vállalkozók

Célzott üzleti partnertalálkozón tárgyalhatott közel 30 nagykanizsai vállalkozó. Az esemény „BOSH” projekt keretén belül került megrendezésre a kaproncai inkubátorházban 2012. október 10-én. A rendezvény elsõdleges célja az volt, hogy elõsegítse az üzleti partnerkeresést és információt nyújtson Horvátország piaci viszonyairól és a követendõ üzleti jogszabályokról - tudtuk meg Cserti Csilla vezetõtõl.


 Az eseményt a kaproncai inkubátorház vezetõje nyitotta meg tájékoztató jellegû elõadásával, amelynek segítségével a magyar vállalkozások átfogó képet kaphattak arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat bemutathassák a szomszédos országban. A prezentációt kötetlen kerekasztal beszélgetés követte, amelynek során a nagykanizsai cégvezetõkben felmerülõ kérdések nyertek választ a horvát piacon történõ megjelenéssel kapcsolatban.

A találkozó talán legfontosabb eredményeként könyvelhetõ el, hogy több személyes üzleti megbeszélésre is sor kerülhetett, hiszen a rendezõk ismerve a projekthez csatlakozó kanizsai cégek profilját célzottan, a hasonló területen tevékenykedõ horvát vállalkozókat invitálták a rendezvényre.
A találkozón résztvevõ nagykanizsai cégvezetõknek lehetõségük nyílt, hogy pár percben bemutassák vállalkozásukat és tevékenységi körüket. A rövid tájékoztatók segítségével a BOSH projektet vezetõk a jövõben célzottan, üzleti profilra szabottan kereshetnek további potenciális együttmûködõ partnereket.
Az eseménysorozat 2012. november 6-án folytatódik a Nagykanizsai Inkubátorházban.



2012-10-12 08:47:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül