Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56948442    








Honlapkeszites

Üzletrész-átruházási szerzõdés aláírása

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Saubermacher-Magyarország Szolgáltató Kft. képviselõi üzletrész-átruházási szerzõdést írtak alá az utóbbi cég kizárólagos tulajdonában álló Saubermacher-Pannonia Kft. 100%-os üzletrésze vonatkozásában. A szerzõdés értelmében Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata lesz a Saubermacher-Pannonia Kft. tulajdonosa, amely így a közeljövõben névváltozáson is átesik.

A tulajdonjog átszállásáig a Saubermacher-Pannonia Kft-t irányítását az Önkormányzat által, valamint a Saubermacher-Magyarország Kft. által delegált egy-egy fõ ügyvezetõ látja el. 

 


A tranzakció eredményeképp a város tulajdonába kerül egy közel kétmilliárd forintos árbevétellel rendelkezõ, Magyarország különbözõ pontjain telephelyekkel rendelkezõ, 150 fõt foglalkoztató hulladékgazdálkodási cég, mely közszolgáltatási tevékenységét több mint 100 településen végzi. A felek a tárgyalások során mindvégig szem elõtt tartották a 19 éve alapított cég jövõbeni sikeres mûködését, az ott dolgozó munkavállalók érdekeit. Nagykanizsa Megyei Jogú Városa köszönettel tartozik a Saubermacher-cégcsoportot birtokló Saubermacher Dienstleistung AG-nak, hogy a cég tevékenysége során mindvégig törekedett magas szintû környezetvédelmi célkitûzések megvalósítására, valamint a minõségi elvárások maximális kielégítésére. Mindez jó alapot jelent arra, hogy a Saubermacher-Pannonia Kft. a jövõben is a régió meghatározó hulladékgazdálkodási szereplõje legyen.

2012. október 15.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Saubermacher-Magyarország Kft. közös közleménye



2012-10-16 14:52:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül