Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949494    








Honlapkeszites

A három testõr

Biolabort avattak a Célpont Üzletház emeletén létrehozott Egészség Centrumban. A csoportosulásnak ezen kívül még két tagja van: a Ceragem akupresszúrás masszázságy bemutatóterem és a Physiomins francia fogyasztószalon. A Biolabort Dr. Erdõfi Szabó Attila biofizikus, Biolabor nemzetközi igazgató nyitotta meg.

A modern, gyógyszermentes kezelés új megközelítési lehetõségeket kínál az egészség területén. Az 1993-ban magyar tudósok hátterével indult amerikai Hippocampus Intézet tudományos eredményei és a biolabor rendszere elõsegítik, hogy csökkenjen a függõségérzés a gyógyszerek iránt, segítenek hasznosítani a belsõ tartalékokat, hogy újból szabad, erõvel teli idõszak kezdõdhessen az emberek életében.


A biolaborban olyan egyedülálló bioinformatikai módszert alkalmaznak, amely az állapot és a közérzet egymásra hatására épít. Lényege, hogy önfelismeréssel segíti a szervezet összhangját visszaállítani, így a gyógyuláshoz kedvezõ feltételeket biztosít. Ez a módszer hasonlít ahhoz, mint amikor fáradtan elalszunk, majd alvás után frissen ébredünk. Nyugalmi állapotban a szervezet belsõ rendszerei regenerálják magukat, összhangban mûködnek, és a szervek között egyensúlyi állapot jön létre.
A szisztéma egyszerû: Az EKG-hez, illetve EEG-hez hasonlóan, a szervezet ultra alacsony intenzitású jeleit érzékelõkön keresztül fogadják, majd bemutatják nyugalmi állapotban a szervezetnek, amely felismeri saját magát és folyamatait, eltérés esetén pedig megkezdi az automatikus önkorrekciót. Példával élve, hasonló a folyamat, mint amikor hosszú idõ után megpillantja magát valaki egy fényképen, és elhatározza, hogy változtatnia kell például az öltözetén. E gyógyszermentes módszert olyan személyek használják örömmel, akiknél a gyógyszeres beavatkozás egy adott mértéken túl nem segít az állapot javulásában, esetleg tartanak a halmozott mellékhatásoktól, illetve olyan személyek, akik a szervezetüket a belsõ összhang helyreállításával kívánják erõsíteni és ellenállóbbá tenni.
A kezelések során tíz-húsz, akár harminc-negyven percen keresztül is felügyelet alatt van a szervezet. A személy nem érez semmit, ha akarja beszélgethet, vagy kényelmesen alhat. Jellemzõen négy-öt kezelés már eredménnyel jár, a kedvezõ állapot fenntartásáért célszerû a kúrát egy-két évente megismételni, mindaddig a szervezet emlékezõ rendszere gondoskodik a folyamat ismétlésérõl. E módszer a biofizika és bioinformatika huszonegyedik századi eredménye, és akkor is használ, ha a személy nem hisz benne.
Az orvostudomány hatalmas fejlõdése lehetõvé teszi a hosszabb életkort, ezáltal fontos lesz az aktív idõszak és az életminõségünk javulása. Lehetõséget kínál a rendszer az egészségben töltött évek számának növelésére, a közérzet javítására, a gyógyulási idõ rövidítésére mellékhatás-mentesen.
Az aktív keresõk befizetett adói hamarosan nem képesek majd eltartani az európai nyugdíjrendszereket, ezért olyan modern szolgáltatók kerülnek középpontba, amelyek gazdaságosan tudják az egyre nagyobb igényeket kiszolgálni.
A Hippocampus Biofizikai és Bioinformatika Tudományos Társaság nemzetközileg elismert tudósokból áll, akik kutatnak és fejlesztenek Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában, Indiában és Európa-szerte. A Biolaborban a személyt, mint teljes, organikus egészt látják. Amikor a környezeti ingereket a személy vészhelyzetként éli meg, akkor az idegrendszeri reakciók, és a vérben megjelenõ stresszhormonok hatására a szervek, a keringés, az ingervezetés teljesítménye megváltozik. Szükségállapotban más hatások érvényesülnek, stressz helyzetben más a hozzáállás.
Minden sejt, minden szerv, és mindegyik belsõ irányító rendszer egy adott informatikai sávon dolgozik, ha bármely okból eltolódás van, az hasonló, mint amikor a rádióállomás elhangolódik. Ezért fontos a harmónia, a belsõ koherencia, a környezetünkkel való szinkron.
B.E.



2008-05-21 12:20:29


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül