Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56895377    








Honlapkeszites

Tegyük együtt fényesebbé az ünnepet! - Országos E.ON Adventi Pályázat közösségek számára

Az E.ON Advent Pályázaton kisközösségek nyerhetnek energiatakarékos LED izzókkal díszített karácsonyfát és adventi csomagokat településüknek. A legkiemelkedõbb pályázatot beküldõ közösség települését pedig külön fõdíjjal, egy adventi programmal jutalmazza a vállalat.

A pályázaton helyi közösségek, baráti társaságok mutathatják be kreatív módon hogyan készülõdnek a karácsonyra, mit jelent számukra a szeretet ünnepe. Mindezzel nem csak maguk, hanem városuk, lakóhely-ük számára is fényesebbé tehetik az adventet.


Ismét eltelt egy év, közelednek a karácsonyi ünnepek, egyre fontosabbá vál-nak az együtt töltött percek. Az adventi készülõdés, a karácsonyt megelõzõ hetek mindenki számára a szeretetteljes, örömteli várakozás idõszakát jelen-tik. A kisebb közösségek - legyen szó akár baráti összefogásról, a településen mûködõ táncegyesületrõl, népdalkörrõl, szülõi közösségrõl, iskolai csa-patokról, mûvészeti csoportról - kreativitásukat bevetve most különleges módon emelhetik lakóhelyük ünnepi fényét.

„A helyi közösségek kiemelkedõen értékes, meghatározó szereplõi a telepü-léseknek. Õket szeretnénk megszólítani és aktivizálni, hogy ezúttal a legaktí-vabb, legkreatívabb csoportok lakóhelyük számára nyerhessenek. Szeretnénk felhívni a figyelmet az ünnep különleges jellegére, elõsegítve egyúttal a különbözõ társaságok egymásra találását, valamint hozzájárulni a települé-sek közös ünnepléséhez.” - mondta el a pályázattal kapcsolatban Károlyi Zsuzsanna, az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs vezetõje.

Az adventi készülõdés idõszaka minden közösségben más és más, ezért is lesznek várhatóan izgalmasak a pályázati anyagok, amelyeket fotó vagy vi-deó formájában várnak. Fõdíjként az E.ON a legjobb 24 pályázó közösség lakóhelyének forgalmas pontján egy-egy energiatakarékos LED izzókkal feldíszített, kb. 5 méteres karácsonyfát állít majd fel december elején. A nyertesek adventi készülõdéséhez további ajándékcsomagokkal járul hozzá az E.ON, a legkiemelkedõbb pályázatot beküldõ közösség települését pedig külön fõdíjjal jutalmazzák. A pályázatokat november 5-tõl november 19-ig lehet benyújtani a www.eonadvent.hu oldalon keresztül, ahol további infor-mációk is elérhetõek. A beküldött pályázatokat három kategóriában, telepü-lésméret alapján díjazzák. Az eredmények november 26-tól várhatóak.



2012-11-05 14:14:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül