Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56894117    








Honlapkeszites

Új arculatot kapott az önkormányzat

A képviselõk elfogadták az önkormányzat új arculatának kialakítására, valamint a jelképeirõl, és azok használatáról szóló önkormányzati rendelet módosításáról szóló javaslatot.


Az önkormányzat a város gazdasági és turisztikai életére vonatkozó marketing tevékenység elvégzésére a Right Communikation Kft.-t bízta meg, melyre azért volt szükség, mert Nagykanizsa önkormányzatának arculata nem mutatott egységes képet. Olyanra volt szükség, mely tükrözi városunk értékeit, és egyszerre szól a helybeliekhez, a turistákhoz és a gazdasági szereplõkhöz.
A kft. ezen szempontok figyelembe vételével elkészítette az új emblémát, valamint egy új jelmondatot fogalmazott meg, mely így szól: Nagy álmok, nagy lehetõségek, Nagykanizsa. Az embléma pedig egy szív alakot formál.
Az új arculati kézikönyv elemeit beépítették a közgyûlés bizottságai, az önkormányzati intézmények, az önkormányzati többségi tulajdonú gazdasági társaságok és a hivatal korábbi tevékenységébe. Ennek elfogadásával az önkormányzat korábbi arculattervével kapcsolatos közgyûlési határozatot hatályon kívül helyezték.
V.M.



2012-11-29 14:03:00


További hírek:


KÖZÉRDEK ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül