Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56891570    








Honlapkeszites

Gyáravató a GE-ben

A GE Hungary Zrt. Energy üzletága hivatalosan felavatta 4780 négyzetméteres gyárát Nagykanizsán.

Az ipari légszûrõk gyártásával foglalkozó GE Energy Environmental Services üzletág az európai vevõinek jobb kiszolgálása érdekében épített ki termelõkapacitást Magyarországon, a GE Lighting Nagykanizsai Fényforrásgyárának bõvítésével.
A gyártás az év elején indult el, jelenleg öt szellemi és közel száznegyven fizikai dolgozónak nyújt munkalehetõséget. Az ipari légszûrõket gyártó új üzem segítségével növelni tudják az európai vevõk kiszolgálásának hatékonyságát.


Az európai ipar széles körben alkalmaz olyan berendezéseket, amelyek környezetre gyakorolt káros hatását jelentõsen csökkentik az itt gyártott, speciális hõmérséklet, páratartalom, illetve kémiai környezet mellett is használható légszûrõk.
Az ünnepélyes avatáson részt vett Feilim Coyle GM ENVS üzletágának vezetõje, Tim Baechle Supply Chain GM, Somogyi Balázs, a GE Energy veresegyházi gyárának igazgatója, Herman Miklós a Consumer Industrial területi igazgatója és Cseresnyés Péter alpolgármester, országgyûlési képviselõ. A megjelenteket angol nyelven Kovács Kornél, a gyár igazgatója köszöntötte, majd a Kanizsa Táncegyüttes és Bojtár Népzenei Együttes mûsorát tekintették meg a meghívott vendégek, köztük a gyáregység dolgozói is.
A szakembergárda, az infrastruktúra, a gyártás minden feltétele adott volt Nagykanizsán – szólt elismerõen Tim Baechle. Bebizonyosodott, jól döntöttünk öt hónappal ezelõtt, amikor idehoztuk a termelést. Herman Miklós ígéretet tett rá, mindent megtesz azért, hogy a most felavatott gyár dolgozóinak a létszáma tovább emelkedhessen, és a GE más üzletágai is megtelepedhessenek Kanizsán. Cseresnyés Péter alpolgármester, országgyûlési képviselõ köszönetet mondott a GE képviselõinek, amiért városunkat választották munkahelyteremtõ beruházásuk helyszínéül.

B.E.



2008-06-13 12:34:06


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül