Ma 2024. 9 16.
Edit, Ciprián napja van.
Látogatók száma : 56893317    








Honlapkeszites

Telephelyének fejlesztésére nyert támogatást a Pölöskei Szörp Kft.

Telephelyének fejlesztésére 100 millió forintos támogatást nyert a Pölöskei Szörp Kft., amely az idén be is fejezi az új csarnoképület és hûtõház építését - tájékoztatta a Zala megyei vállalkozás hétfõn az MTI-t.


Németh Veronika pályázati projektmenedzser elmondta: az Új Széchenyi Terv pályázatán elnyert vissza nem térítendõ támogatást a 201 millió forintból megvalósuló beruházásra és eszközbeszerzésre fordítják. A még idén befejezõdõ fejlesztés révén 850 négyzetméteres csarnokkal és benne hûtõházzal gyarapodik a cég.
Hozzátette, hogy a 2009 óta mûködõ - az azóta felszámolás alá került pölöskei Bognár Szörp Kft. tevékenységét felváltó - vállalkozás jelenleg több mint 50 embert foglalkoztat. A tisztán magyar tulajdonú cég éves árbevétele 1,5-2 milliárd forint között alakul, számos magyarországi áruházlánc mellett a környezõ országokba is szállít szörpjeibõl és üdítõ italaiból.
A pályázati forrással megvalósuló mostani beruházás reményeik szerint nagyban megkönnyíti a cég raktározási és logisztikai tevékenységét, illetve hozzájárul a vállalkozás versenyképességének és piaci pozíciójának megerõsítéséhez is - fogalmazott a projektmenedzser.

MTI - Kanizsa


 



2013-01-29 07:06:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül