Ma 2024. 10 18.
Lukács, Jusztusz napja van.
Látogatók száma : 56949138    








Honlapkeszites

Veled vagyunk Székelyföld

Nagykanizsa a Székely zászló kitûzésével a székelyföldi települések és polgármestereik mellé állt, a lobogó homlokzatra tûzésével nem médiaszereplést keresett, hanem együttérzését fejezte ki írta közleményében a városháza. Az esemény folytatásaként közöljük Gábris Jácint jobbikos képviselõ levelét.

Tisztelt Polgármester Úr és Jegyzõ Asszony!

Örömmel olvastam azt a frissen közölt hírt a Kanizsa Újság honlapján, amely szerint már a hét végén kitûzték a székely zászlót a polgármesteri hivatal homlokzatára ez által is kifejezve szolidaritásunkat.


Az esemény csendben zajlott le, ami ellen nincs is különösebb kifogásom, bár szívesen hallottam volna néhány szót a kialakult helyzettel, annak ismertebb elõzményével és a történelmi háttérrel kapcsolatban. Élnek Nagykanizsán ugyanis olyanok, akik nem igazán rendelkeznek releváns információkkal.

 

Viszont az bántott, hogy sem mint magánembert, sem mint pedagógust, sem pedig mint önkormányzati képviselõt (és ráadásul OKISB-tagot) nem értesítettek.

 

Abban kérem a Polgármester Úr és a Jegyzõ Asszony hathatós közremûködését, hogy a jövõben, ha a várost (is) érintõ eseményre kerül sor, akkor megoldott legyen a lakosság idõben történõ tájékoztatása.

 

Észrevételemet – annak ellenére, hogy bizonyos személyek merõ rosszindulatból mást próbálnak belemagyarázni – javító szándékkal tettem. Annak pedig külön örülök, hogy a helyzet tisztázásával egyúttal a lakosságot is tájékoztatták.

 

Köszönettel és tisztelettel:


Gábris Jácint

önkormányzati képviselõ
 



2013-02-12 18:59:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül